De haren van beroemdheden

Iets wat ik me altijd heb afgevraagd is hoe beroemdheden hun haar zo snel en vlekkeloos kunnen veranderen – vooral actrices die op de voorpagina staan voor welk actueel project dan ook waar ze aan werken. De ene persoon die mij dit het vaakst opvalt is Kim Kardashian West. Vaak maken ze gebruik van extensions, die je zelf ook kan kopen bij Tailor Made Extensions

Kim Kardashian 

Om de paar dagen lijkt het alsof ze een nieuwe look heeft op Instagram – en elke look is nog mooier dan de vorige. Hoe krijgen zij en andere beroemdheden dit voor elkaar? Haarextensies! Ja, elke ster heeft wel eens extensions gebruikt om volume of lengte toe te voegen om een bepaalde look of stijl te bereiken. Het is het best bewaarde geheim in Hollywood, maar het is iets waar ieder van ons voordeel uit kan halen om hetzelfde te bereiken. Zo hebben ze een grote variatie aan extensions, die wij ook aanbieden. Zoals bijvoorbeeld extensions russian hair van TMhair.nl

Dus laten we eens kijken naar extensions en human hair extensions stijlen bereikt door beroemdheden die zijn uitgegroeid tot iconische looks.

Ariana Grande paardenstaart 

Vanaf het begin van haar carrière was Ariana Grande’s imago in ieders gedachten gegrift met het dragen van vintage geïnspireerde outfits en die lange, lange paardenstaart boven op haar hoofd. Ze koos voor deze look voor een tijdje, als gevolg van de harde sterven processen om haar haar uit haar tijd op televisie. Ze besloot om extensions te gebruiken om haar natuurlijke haar te laten genezen en groeien.

Ze bereikte dit door gebruik te maken van een paardenstaart haarstuk extensie die ze kon wikkelen rond en vast te zetten aan haar natuurlijke haar zonder beschadiging van haar natuurlijke haar. Het is een naadloze een uitstekende plek om te beginnen voor de eerste keer extensie gebruikers.

Gigi Hadid

Gigi Hadid is een model bekend om haar prachtige schoonheid lang, gezond haar. Ze sierde de cover van 35 Vogue magazine covers in slechts 4 jaar, ze heeft de modewereld stormenderhand veroverd. Haar natuurlijk volumineuze en glanzende haar is iets waar we allemaal van dromen, en gelukkig is het gemakkelijk om haar stijl zelf te krijgen. Haar kenmerkende sluik naar achteren en vrij vloeiende lokken zijn gemakkelijk te bereiken met een paar clip-in hair extensions die bij je natuurlijke kleur passen. Viola! 

De lijst van actrices en acteurs die gebruik maken van haarextensies, hetzij voor een personage in films of tv, of in hun dagelijks leven is ongelooflijk uitgebreid. Extensions zijn al lang een hulpmiddel voor mensen om te gebruiken om nieuwe en spannende kapsels voor evenementen of om dimensie toe te voegen aan hun lange haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.